Arco eetkamertafels

Bekijk hier alle Arco eetkamertafels die nu extra scherp geprijsd zijn bij Showroommodellen, zoals de Arco Essenza tafel en de Arco Extenso 2 tafel.

Welke eetkamertafel is jouw favoriet?
Merk: Arco

Arco eetkamertafels in alle vormen en maten

De tafels van Arco zijn verkrijgbaar in een breed palet aan afmetingen, vormen, houtsoorten en afwerkingen. Heeft een rechthoekige of vierkante tafel niet je voorkeur? Dan kun je ook kiezen voor een ronde of ovale tafel. Vind je het design van de Slim tafel mooi? Kies dan voor de Arco Slim Round tafel, voorzien van drie poten. Wanneer je voorkeur uitgaat naar een ronde of ovale tafel met een centrale voet, dan is wellicht de Joist tafel of de Balance tafel een optie. De Balance is verkrijgbaar in naast rond ook ovaal verkrijgbaar met als optie een uitschuifbare variant. Ideaal wanneer je door (onverwacht) bezoek extra zitplaatsen aan tafel moet toveren.

Welk materiaal kies ik voor mijn Arco eetkamertafel?

Arco eetkamertafels worden voornamelijk uitgevoerd in hout, zoals eiken- of notenhout. Echter heb je daarin heel veel mogelijkheden. Naast verschillende kleuren, olie of lak, een gerookte en/of een gezandstraalde afwerking, kun je daarnaast ook nog eens kiezen uit fineer, duramas of massief. De bladen van de massieve tafels zijn een combinatie van aan elkaar gelijmde massieve houtstroken van verschillende breedtes. De tafels kunnen worden afgewerkt met standaard transparante lak (S-lak), mat-naturel lak (N-lak), Project-lak (P-lak) of met olie. Duramas, ook wel half-massief, is opgebouwd uit een dunne laag semi-massief / dik fineer hout van hoge kwaliteit dat aan de boven- en onderzijde van een dragend kernmateriaal (bijvoorbeeld populier) verlijmd wordt. Fineer is een dun laagje hout gelijmd op een kern van plaatmateriaal. Het voordeel van fineer is dat het echt hout is, met de bijbehorende warme uitstraling, maar zonder de werking van hout, zoals krimpen of uitzetten.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de mooie eetkamertafels van Arco of heb je een favoriet en wens je deze voor een mooie outlet prijs? Neem dan contact met ons op en wij kijken of een van onze partners jouw Arco tafel met extra korting in de aanbieding heeft!

Filters
Sorteren