Arco stoelen

Bekijk nu de mooie Arco stoelen met extra korting bij Showroommodellen.
Merk: Arco

Koop je Arco stoelen met extra korting bij Showroommodellen

Om je eethoek compleet te maken, hebben we bij Showroommodellen naast de Arco tafels natuurlijk ook Arco stoelen in ons assortiment. Deze koop je bij ons voordelig met extra korting!

Dutch design stoelen

De stoelen van Arco zijn mooi, duurzaam en ook nog eens van onze eigen, Hollandse, bodem. Het Nederlandse merk Arco produceert inmiddels al meer dan 100 jaar design stoelen. Inmiddels zijn ze dan ook niet meer weg te denken uit de wereld van dutch design, zoals de Arco Frame stoel, de Arco Close stoel en de Cafe Chair. De Frame stoel, ontworpen door Bukhard Vogtherr, dankt zijn naam aan zijn opvallende frame. Dit opvallende metalen frame geeft de stoel zijn moderne en strakke look.

Duurzame stoelen

De stoelen worden gekenmerkt door een mooi design, hoge kwaliteit en duurzaamheid. Er wordt steeds vaker lokaal hout gebruikt bij de vervaardiging van Arco stoelen. Dit is afkomstig uit de bossen in de omgeving van de fabriek in Winterswijk. Doordat er weinig transport aan te pas hoeft te komen, wordt de impact op het milieu beperkt. Daarnaast worden deze bossen ook nog eens duurzaam gekapt en komt het hout dus niet uit grote productiebossen. Draag je steentje bij aan de verbetering van het milieu, koop een Arco stoel!

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de mooie stoelen van Arco of heb je een favoriet en wens je deze voor een mooie outlet prijs? Neem dan contact met ons op en wij kijken of een van onze partners jouw Arco stoel met extra korting in de aanbieding heeft!

Filters
Sorteren