Auping Original bed

De Original van Auping is een minimalistisch vormgegeven bed met sterke lijnen en een elegante uitstraling. Het bed is geïnspireerd op een van de allereerste ontwerpen van Auping, de Cleopatra en is te verkrijgen in tien kleuren.
Merk: Auping

Nederlands ontwerp

De Original is in 2007 ontworpen en maakt deel uit van een familie van iconische bedden. Het ontwerp is geïnspireerd op de Cleopatra, een van de eerste designklassiekers van Auping. Ontworpen door Dick Cordemeijer.

In 2014 werd de Auping Original onderscheiden met de award Goed Industrieel Ontwerp (GIO). Deze award gaat naast design vooral over functie, originaliteit en innovatie. Hiernaast moet het ontwerp ook gemaakt zijn met respect voor mens en milieu.

Gekleurd frame

Het frame is er in 10 verschillende kleuren, grote kans dus dat jouw lievelingskleur ertussen zit. Het frame wordt altijd gecombineerd met de zwarte Auping spiraalbodem.

3 Hoofdborden

Er zijn drie verschillende hoofdborden (Straight, Outline & Stitch) ontwikkeld die perfect passen bij het ontwerp van de Original. Ook deze zijn weer verkrijgbaar in diverse kleuren.

  • Straight: Een minimalistisch houten hoofdbord met afgeronde hoeken. Het hoofdbord wordt gelakt in onze fabriek in Deventer in een van de tien Auping lakkleuren. Kies voor een matchende of contrasterende kleur bij jouw frame.

  • Outline: De Outline is strak vormgegeven en past bij het minimalistische ontwerp van het bed. De houten basis wordt gestoffeerd in de stof van jouw keuze en heeft een ademende voering wat het hoofdbord lekker zacht maakt. De stoffering wordt afgewerkt met een subtiele koordbies.

  • Stitch: Stitch is een stoer, rechthoekig hoofdbord met een dikke koordbies. De doorgestikte naden zorgen voor een modern strepenpatroon. Ook dit hoofdbord is verkrijgbaar in twee hoogtes en heeft een ademende voering, waardoor je er extra lekker tegenaan ligt. De Stitch kan gestoffeerd worden in stof van jouw keuze.

Duurzaam ontwerp

Een leven lang op één bed. Het klinkt als een droom, maar dankzij het stalen frame is het realiteit. De Auping Original kan generaties lang meegaan.

De Original wordt deels met de hand en deels machinaal gemaakt in de Auping fabriek in Deventer. Daar combineren zij handwerk en vakmanschap met de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie, ergonomie en design. De hoofdborden stofferen zij met de hand, zodat ze zeker weten dat de stof perfect past, het frame poedercoaten ze om het slijtvast te maken en de houten zijtafeltjes lakken zij met watergedragen lak.

Filters
Sorteren