B&B Italia fauteuils

Italiaans design in je woonkamer! Mag het een opvallend interieurstuk zijn? Of liever een ingetogen fauteuil om tot rust te komen? Dit toonaangevende merk uit 1966 biedt voor ieder wat wils. Bekijk hier alle afgeprijsde B&B Italia fauteuils!
Merk: B&B Italia

De design fauteuils van B&B Italia zijn tot in detail vormgegeven en daarnaast ook nog ontzettend comfortabel en een echte aanwinst voor in je interieur!

Relaxen in een B&B Italia fauteuil

Een fauteuil is ideaal voor een relaxmomentje voor jezelf. Even jezelf terugtrekken met een goed boek of een lekkere kop koffie voor de tv. B&B Italia heeft hier de beste fauteuils voor ontworpen, waaronder de bekende Husk fauteuil of de Up. Deze fauteuils zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de wereld van design meubelen. Deze iconen zijn ontworpen door de bekende designers Patricia Urquiola en Gaetano Pesce.

B&B Italia fauteuils in alle vormen en afmetingen

Houd je van een opvallende fauteuil, zoals de B&B Italia Terminal of juist een wat minder in het oog springende, zoals de B&B Italia Almora fauteuil? De keuze is reuze bij B&B Italia!

Meer informatie over B&B Italia fauteuils?

Wil je meer informatie over de mooie fauteuils van B&B Italia of heb je een favoriet en wens je deze voor een mooie outlet prijs? Neem dan contact met ons op en wij kijken of een van onze partners jouw B&B Italia fauteuil met extra korting in de aanbieding heeft!

Filters
Sorteren