Bert Plantagie stoelen

Bert Plantagie is de onbetwiste stoelenspecialist. Deze stoelen zijn vermaard vanwege hun uitmuntende zitcomfort en de vele mogelijkheden. Alle Bert Plantagie producten zijn handgemaakt van natuurlijke materialen. Bekijk hier alle Bert Plantagie stoelen die nu met extra korting verkrijgbaar zijn bij Showroommodellen.nl!

Stoelen van Hollandse bodem

Met een stoel van het Nederlandse merk Bert Plantagie voeg je een vleugje Dutch design toe aan je interieur. De oorsprong van dit meubelbedrijf gaat terug tot 1958. Johannes Smits richtte 'Smits Stalen Meubelen' op en specialiseerde zich in kampeer- en tuinmeubelen. In de jaren '80 van de vorige eeuw richtte hij zich steeds meer op meubilair voor vakantieparken en zorginstellingen. 20 jaar geleden wordt het bedrijf overgenomen door ondernemer Bert Plantagie. Hij geeft het bedrijf zijn eigen naam en vaart een nieuwe koers. Hij richt zich meer op de consumentenmarkt en inmiddels staan de tafels van Bert Plantagie in vele eethoeken en woonkamers in Nederland.

Een stoel voor iedereen

Bert Plantagie beschikt inmiddels over een ruim aanbod aan stoelen en fauteuils. De stoelen kun je bekleden in zowel leder als stof of zelfs een combinatie hier van. Hiermee match je de stoel gemakkelijk op de rest van je interieur!

Ten slotte zijn de stoelen van dit Nederlandse merk in verschillende vormen verkrijgbaar, ben je op zoek naar een lekkere fauteuil waar je met een goed boek even in kunt wegzakken? Dan is de Bert Plantagie Tibbe echt wat voor jou! Ben je op zoek naar mooie eetkamerstoelen? Bekijk dan eens de Bert Plantagie Kiko of de Bert Plantagie Duo stoelen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de mooie stoelen van Bert Plantagie of heb je een favoriet en wens je hier een mooie outlet prijs voor? Neem dan contact met ons op en wij kijken of een van onze partners jouw Bert Plantagie stoel met extra korting in de aanbieding heeft!

Filters
Sorteren