Bert Plantagie tafels

Haal Dutch design in huis met een tafel van Bert Plantagie. Het aanbod bestaat uit prachtige tafels in diverse varianten, met veel materiaalsoorten en kleuren en kenmerkt zich door een grote verscheidenheid in maatvoering en randafwerkingen. Bekijk hier alle Bert Plantagie tafels die nu met extra korting verkrijgbaar zijn!

Tafels van eigen bodem

Met een tafel van het Nederlandse merk Bert Plantagie voeg je een vleugje Dutch design toe aan je interieur. De oorsprong van dit meubelbedrijf gaat terug tot 1958. Johannes Smits richtte 'Smits Stalen Meubelen' op en specialiseerde zich in kampeer- en tuinmeubelen. In de jaren '80 van de vorige eeuw richtte hij zich steeds meer op meubilair voor vakantieparken en zorginstellingen. 20 jaar geleden wordt het bedrijf overgenomen door ondernemer Bert Plantagie. Hij geeft het bedrijf zijn eigen naam en vaart een nieuwe koers. Hij richt zich meer op de consumentenmarkt en inmiddels staan de tafels van Bert Plantagie in vele eethoeken en woonkamers in Nederland.

Bert Plantagie tafels in verschillende materialen en afmetingen

Bert Plantagie beschikt inmiddels over een ruim aanbod aan tafels, waaronder eettafels, salontafels en bijzettafels. Deze tafels zijn vervolgens in vele materiaalsoorten uit te voeren, zoals hout, keramiek, Fenix en staal. Hiermee pas je de tafel gemakkelijk aan op de rest van je interieur!

Ten slotte zijn de tafels van dit Nederlandse merk in verschillende vormen verkrijgbaar, ben je op zoek naar een driehoekige bijzettafel? Dan is de Bert Plantagie Justin echt wat voor jou! Ga je liever voor een rechthoekige eettafel? Bekijk dan eens de Bert Plantagie Pedro of de Bert Plantagie Edge tafel.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de mooie tafels van Bert Plantagie of heb je een favoriet en wens je hier een mooie outlet prijs voor? Neem dan contact met ons op en wij kijken of een van onze partners jouw Bert Plantagie tafel met extra korting in de aanbieding heeft!

Filters
Sorteren