Plan nu jouw bezichtiging


Sinds 28 april 2021 mogen de showrooms van onze verkooppartners weer open zonder afspraak. Daarnaast kun je nog steeds een afspraak maken om een showroommodel in de showroom van onze verkooppartner te bekijken. Dan weet je zeker dat het showroommodel nog aanwezig is en de verkoper in de showroom tijd voor jou heeft. 


Afspraak in de winkel

Een afspraak kun je plannen door te klikken op "Plan bezichtiging" bij jouw gewenste showroommodel. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met daarin de informatie en adresgegevens waar je het showroommodel kunt bezichtigen. Tijdens de afspraak geleden de regels van het RIVM:

  • Houd 1,5 meter afstand
  • Draag een mondkapje
  • Volg de hygiënemaatregelen
  • Plan bij klachten een video-bezichtiging i.p.v. een fysieke bezichtiging
  • Max. 2 personen, maar kom bij voorkeur alleen


Videobezichtiging

Toch liever een video-bezichtiging plannen? Dat kan! Je plant dan vrijblijvend een moment in samen met een medewerker van onze verkooppartner die jou vervolgens, door middel van videobellen, kan laten zien hoe het showroommodel er in het echt uitziet. Zo kunnen we je toch zo goed als mogelijk de "winkelervaring" bieden. Tegelijkertijd kun je de vragen die je hebt stellen aan deze specialist. Dit allemaal op een Covid-19 verantwoorde manier.


Na het plannen van je video-bezichtiging stuurt onze verkooppartner jou een link waardoor je met je eigen telefoon, tablet of computer kunt videobellen.
Op deze manier kun je dus alsnog op je gemak shoppen in de mooiste showrooms van Nederland & België voor jouw nieuwe bank, fauteuil of ander meubelstuk, én houd je je netjes aan de regels die op dit moment gelden.


Hoe kan een video-bezichtiging eruit zien? 


Waar wacht je nog op?


Kies voor een vrijblijvende afspraak die het beste bij jou past! Dit doe je door op de productpagina van het door jou geselecteerde Showroommodel, te klikken op "Plan Bezichtiging". 
Wij wensen je veel plezier met je bezichtiging.


 Naar onze showroommodellenFilters
Sorteren