Hay banken

Met een HAY bank haal je een klassieker in huis. Zak er heerlijk in weg tijdens een avondje bankhangen, want een HAY bank is echt een luxe product. Zoals alle andere ontwerpen van dit design label is een HAY bank toegankelijk voor een breed publiek dankzij een bescheiden prijskaartje. Bekijk hier alle Hay banken die extra scherp geprijsd zijn op Showroommodellen.nl!
Merk: Hay

HAY designmeubelen

Dit Deense designmerk uit 2002 wil eigentijds meubilair creëren om aan de behoeften te voldoen van het moderne leven. Ze halen hun inspiratie uit de jaren vijftig en zestig en streven naar betaalbaar design van hoge kwaliteit. HAY werkt graag met verschillende ontwerpers uit de hele wereld en heeft een reeks bekende design items uitgebracht. Inmiddels is het merk HAY, dat al meerdere malen is bekroond met diverse titels, uitgegroeid tot een succesvol design label dat ook jonge ontwerpers de kans geeft om hun talent te tonen.

De collectie bestaat uit designmeubelen, verlichting en woonaccessoires met een internationale aantrekkingskracht. HAY is ongekend populair in de Benelux en niet zonder reden. HAY werkt samen met internationaal gerenommeerde ontwerpers als Ronan & Erwan Bouroullec en Scholten & Baijings. De ontwerpen zijn toegankelijk, bijzonder, tijdloos en ook nog eens goed betaalbaar.

Populaire Hay Mags banken

Showroommodellen biedt een brede collectie aan Hay Mags banken. De zeer comfortabele Hay Mags Sofa soft is niet alleen perfect tot in de details, hij is door zijn minimalistische design ook nog eens te positioneren in elk interieur. Simpel en strak zonder saai te zijn; precies zoals de designers voor ogen hadden met dit ontwerp. Bovendien gaat er nog een hele hoop schuil achter zijn mooie uiterlijk. De samenstelling van het schuim en de duurzaamheid van de bekleding hebben de prioriteit gekregen. Bovendien maken de hoge armleuningen het nog gemakkelijker om heerlijk relaxen. Kies nu de Hay Mags bank die bij je past.

Bekijk onderstaand alle Hay banken die verkrijgbaar zijn bij Showroommodellen.nl!

Filters
Sorteren