Hay Mags Banken

De Hay Mags Sofa is de bekendste en meest verkochte bank uit het assortiment van Hay. Het is een strakke, comfortabele en minimalistische bank die door haar verschillende modules altijd een unieke uitstraling heeft. Er zijn varianten van een rechte bank (van 2-zitsbank tot 4-zitbank) en varianten van een hoekbank. Er is zelfs een chaise longue variant. Laat je creativiteit dus de vrije loop! Bekijk hier alle Hay Mags Banken die nu extra scherp geprijsd bij Showroommodellen.nl!
Merk: Hay

Showroommodellen biedt een brede collectie aan Hay Mags banken. Kies de Hay Mags bank die bij je past.

De zeer comfortabele Hay Mags Sofa soft is niet alleen perfect tot in de details, hij is door zijn minimalistische design ook nog eens te positioneren in elk interieur. Simpel en strak zonder saai te zijn; precies zoals de designers voor ogen hadden met dit ontwerp. Bovendien gaat er nog een hele hoop schuil achter zijn mooie uiterlijk. De samenstelling van het schuim en de duurzaamheid van de bekleding hebben de prioriteit gekregen. Bovendien maken de hoge armleuningen het nog gemakkelijker om heerlijk relaxen.

Hay Mags Soft

De banken zijn opgebouwd uit een duurzaam high-density foam met daaroverheen een laag dons voor extra comfort. De brede leuningen, diepe zittingen en lage frame maken deze bank tot een echte loungebank. Als je er een keer op zit, wil je er niet meer opstaan.

Materiaal Mags Sofa; Grenen, Textiel, Wol.

De Hay Mags sofa is uitvoerbaar in vele verschillende kleuren en stoffen. Verder zijn ook verschillende afmetingen waarin de bank verkrijgbaar is bij Showroommodellen. In al deze kleuren en opstelling ziet hij er dan ook nog eens fantastisch uit. Deze bank kan echt alles dragen. Niet alleen kleuren, maar ook mensen. Want op de Mags 2.5 seater bank van Hay kun je best met meer dan drie personen terecht.


Verschillende componenten.

De Mags Bank is verkrijgbaar met verschillende componenten in heel veel verschillende uitvoeringen en stoffen.


Bekijk onderstaand alle Hay Mags Banken die verkrijgbaar zijn bij Showroommodellen.nl!

Filters
Sorteren