Jori banken

Bekijk hier alle Jori banken die nu extra scherp geprijsd zijn bij Showroommodellen.nl. Bestel gemakkelijk je favoriet online en binnen 10 werkdagen staat hij bij je thuis!
Merk: Jori

Relaxen op top design

Op de banken van Jori kun je heerlijk relaxen. Ze zijn zo ontworpen dat ze je optimaal ondersteunen waardoor jij ontzettend lekker kunt zitten of liggen op je Jori bank. Perfect design wordt gecombineerd met de laatste en nieuwste technologieën. Iedere bank van Jori heeft een romp van beukenhout, een elastisch en duurzaam veringssysteem, veerkrachtige kussens en is bekleed met het beste leer en stof.

De geschiedenis van Jori

Jori is in 1968 opgericht in het West-Vlaamse Wervik waar vandaag de dag nog steeds de fabriek gevestigd is. Het design merk is begonnen met zich te specialiseren in moderne meubelen en tegenwoordig is dat nog steeds de focus van het bedrijf.

Jori banken in vele soorten en maten

Ben je op zoek naar een royale bank om gezellig met het hele gezin op te relaxen? Dan is de Jori Tigra Divanbase hoekbank echt wat voor jou. Heb je liever een wat compactere bank? Dan is de Jori Bellino bank wellicht een goede optie voor je.

Meer informatie over Jori banken?

Wil je meer informatie over de mooie banken van Jori of heb je een favoriet en wens je deze voor een mooie outlet prijs? Neem dan contact met ons op en wij kijken of een van onze partners jouw Jori bank met extra korting in de aanbieding heeft!

Filters
Sorteren