Jori relaxfauteuils

Bekijk hier alle Jori relaxfauteuils die nu zeer voordelig zijn geprijsd op Showroommodellen.nl!
Merk: Jori

Ultiem relaxen op een relaxfauteuil van Jori

Het Belgische design merk Jori heeft zich gespecialiseerd op het gebied van relaxen. Het meubelmerk heeft een breed scala aan relaxfauteuils in de collectie. Iedere relaxfauteuil is zo ontworpen dat hij in vele afmetingen en uitvoeirngen verkrijgbaar is en je hem dus helemaal op jouw eigen voorkeuren kunt afstemmen. Een van de bekendste relaxfauteuils van Jori is de Brainbuilder. Inmiddels staat deze fauteuil in vele interieurs en is hij niet meer weg te denken uit de wereld van relaxfauteuils. Deze fauteuil is in verschillende afmetingen verkrijgbaar, namelijk mini, medi en maxi. Afhankelijk van je lichaamslengte kies je voor de juiste maat. Mini wordt geadviseerd voor personen kleiner dan 1.65m, medium voor personen van 1.65m - 1.85m en maxi voor personen groter dan 1.85m.

Naast de diverse afmetingen waarin de Jori relaxfauteuils kunnen worden uitgevoerd, kun je ook nog kiezen voor verschillende relaxopties. Zo kun je kiezen uit mono-move en multi-move. Mono-move wil zeggen dat je zowel de rugleuning als voetensteun in één traploze beweging kunt verstellen. Bij multi-move kun je deze apart verstellen.

Jori relaxfauteuils voor een scherpe prijs

Bij Showroommodellen ben je op de juiste plek voor een mooie Jori relaxfauteuil tegen een scherpe prijs. Zo hebben we onder andere de Jori Square relaxfauteuil in de aanbieding. Bestel hem gemakkelijk online en binnen 10 werkdagen lig je al op je fauteuil!

Filters
Sorteren