Leolux banken

Bekijk hier alle Leolux banken die nu extra scherp geprijsd zijn op Showroommodellen.nl. Bestel nu je favoriet gemakkelijk online en binnen 10 werkdagen staat hij al bij je thuis!
Merk: Leolux

Design banken van Leolux

Ben je op zoek naar een mooie én duurzame design bank? Dan spreekt het assortiment van Leolux je wellicht zeer aan. De banken van dit bekende Nederlandse merk zijn geheel met de hand vervaardigd en tot in detail afgewerkt. Hierdoor kun je vele jaren genieten van je Leolux bank!

Leolux banken in vele soorten en maten

Leolux staat er om bekend meubelen te ontwerpen die wat uitgesproken zijn. Zo zijn de Leolux Arabella en Leolux Ponton Next opvallende banken in de collectie. Dus ben je op zoek naar een echte eyecatcher in je interieur? Dan zijn deze twee modellen wellicht een optie voor je.

Daarnaast zijn de banken natuurlijk in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Ben je op zoek naar een royale hoekbank? Dan hebben we de Leolux Bellice hoekbank voor je. Of zoek je een wat compactere 2,5-zitsbank? Bekijk dan eens de Leolux Calynn bank.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de mooie banken van Leolux of heb je een favoriet en wens je hier een mooie outlet prijs voor? Neem dan contact met ons op en wij kijken of een van onze partners jouw Leolux bank met extra korting in de aanbieding heeft!

Filters