Linteloo banken

Design van Hollandse bodem - Linteloo. Bekijk nu de afgeprijsde Linteloo banken bij Showroommodellen en bestel je favoriet gemakkelijk online!
Merk: Linteloo

Design banken van Linteloo

Ben je op zoek naar een mooie én duurzame design bank? Dan spreekt het assortiment van Linteloo je wellicht zeer aan. De banken van dit bekende Nederlandse merk zijn geheel door de vakmensen van Linteloo met de hand gemaakt en tot in detail afgewerkt. Hierdoor heb je jarenlang plezier van je Linteloo bank!

Linteloo banken in vele soorten en maten

Linteloo staat er om bekend hun banken met ongekend zitcomfort. Zo zijn de Linteloo Southampton en Linteloo Madison heerlijke banken om op weg te kruipen met een goed boek of lekkere kop koffie.

Daarnaast zijn de banken natuurlijk in diverse uitvoeringen verkrijgbaar, omdat je ze zelf kunt samenstellen. Ben je op zoek naar een royale hoekbank of zoek je een wat compactere 2,5-zitsbank? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de mooie banken van Linteloo of heb je een favoriet en wens je hier een mooie outlet prijs voor? Neem dan contact met ons op en wij kijken of een van onze partners jouw Linteloo bank met extra korting in de aanbieding heeft!

Filters
Sorteren