Outlet Venray

Natuurlijk is onze website een heerlijke verzameling van designmeubelen om doorheen te surfen vanuit je luie stoel. Het overgrote deel van deze meubelen is te bezoeken bij onze verkooppartners. Maar wist je dat je ook een bezoek kunt brengen aan onze eigen ruime outlet met 2.500 m² aan topstukken?

In het centrum van Venray vind je maar liefst 2 verdiepingen ingericht met een greep uit ons assortiment. Daarmee ontdek, zie en voel jij veel van onze populaire showroommodellen. Deze outlet is open voor publiek. Je kunt hier dus zonder afspraak terecht. Wil je er echter zeker van zijn dat onze medewerker tijd voor jou heeft, reserveer dan je eigen shopmoment. Je kunt de meubels dan uitproberen en jouw topstuk kiezen!


Outlet Venray
Outlet_Venray

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag12.00 - 17.00 uur
Woensdag12.00 - 17.00 uur
Donderdag12.00 - 17.00 uur
Vrijdag12.00 - 17.00 uur
Zaterdag12.00 - 17.00 uur
ZondagGeslotenLocatie

Grote markt 12
5801BL VenrayWinkelen op afspraak

We bieden de mogelijkheid voor een video bezichtiging of een fysieke bezichtiging in de winkel. Een online bezichtiging plan je door te klikken op "Plan bezichtiging" bij jouw gewenste showroommodel.
Kom je shoppen in de winkel Venray? Dat kan sinds 28 april weer zonder afspraak. Echter zorgt een afspraak er wel voor dat een verkoper tijd voor jou heeft.
Onze voorkeur heeft het dan ook om een afspraak te maken.Service in de winkel

Onze medewerkers kennen de designmeubelen en voorzien graag in informatie over het product zelf, de bestelling en levering.
Heb je jouw showroommodel nog niet gevonden? Dan kijken ze graag mee of er in de online-collectie een passend alternatief is.


Assortiment in de winkel

De outlet in Venray biedt een selectie van designmeubelen. Deze selectie bestaat onder andere uit Showroommodellen van de merken Leolux, Piet Boon, Linteloo, Arco, Hay, HEM DesignMenu en Muuto.Afrekenen

De aankoop van een designmeubel kun je doen door een (aan)betaling te voldoen via Pin of iDEAL. 
 

Toegankelijkheid

Onze winkel is te bereiken via een trap en roltrappen. Voor mensen die slecht ter been zijn, is er ook de mogelijkheid om met de (goederen)lift naar de eerste en tweede 2 verdieping te komen. 


Bereikbaarheid

Rondom de Grote Markt in Venray liggen meerdere betaalde parkeergarages op loopafstand. Ook zijn er parkeerterreinen waar je met parkeerschijf 2u gratis mag parkeren.
Kom je met het openbaar vervoer? Dan ligt de Showroommodellen winkel op 3 minuten lopen van Bushalte centrum, Venray


Contact

Heb je nog vragen? Wij helpen je graag.

Filters
Sorteren