Stellar Works QT Salontafels

Stellar Works staat voor een renaissance van verfijnde cultuur en Aziatische esthetiek, geïnspireerd door het aloude ambacht en de industrie van traditionele culturen. Deze moderne salontafel uit het midden van de eeuw heeft een comfortabel laag silhouet en een rond houten blad ondersteund door een zwart gepoedercoat metalen onderstel met met messing beklede stalen verbindingsstukken. Koop bij Showroommodellen je Stellar Works QT Salontafel.

De QT Coffee Table, ontworpen door Nic Graham voor Stellar Works, werd oorspronkelijk ontwikkeld voor het baanbrekende Australische merk QT Hotels. De QT-collectie is het moderne eerbetoon van Nic Graham. Door retrodetails te tekenen met een lichte toets, terwijl natuurlijke materialen en traditioneel vakmanschap centraal staan, straalt de QT salontafel kwaliteit uit zonder afbreuk te doen aan de nonchalante aantrekkingskracht.

Stellar Works QT Salontafel
Design: Nic Graham
Materialen: Bovenblad van fineerlaminaat, onderstel van gepoedercoat staal, met messing beklede roestvrijstalen connectoren

De QT Coffee Table werkt goed als een eenvoudige en strakke salontafel thuis en ook in commerciële omgevingen zoals hotellobby's en andere gemeenschappelijke ruimtes.


Bekijk onderstaand de Stellar Works QT Salontafels die verkrijgbaar zijn bij Showroommodellen.nl!

Filters
Sorteren