Thuiswerken in stijl

Thuiswerken in stijl

Sinds 2020 werken velen onder ons thuis, meer dan we daarvoor ooit gewend waren. Daar is lang niet iedereen thuis op ingericht. Sterker nog, vaak is er hals over kop een stuk kamer ingericht die inmiddels wel een upgrade kan gebruiken. Showroommodellen kan je helpen!


Upgrade je thuiswerkplek

Een happy plek voor je werkzaamheden draagt bij aan je gezondheid, focus en werkgeluk. Dus gun jij jezelf een betere werkplek? Dan begint je oriëntatie hier.
Wat is er nou leuker dan op zoek gaan naar die ene passende tafel, bureaustoel of lamp. Misschien zoek je nog een kast om alles netjes te ordenen en aan het einde van de dag je werk in op te bergen.

Showroommodellen kan snel een design topstuk leveren voor een leuke prijs met korting tot wel 70%!
Investeren in je ergonomie en werkplek was nog nooit zo aantrekkelijk!

Thuiswerken   Thuiswerken kast  thuiswerken  Tafels  Thuiswerken in stijl


Waar let je op?

Heb je een apart kantoor of studeerkamer? Dan heb je wellicht ruimte om een bureau te plaatsen.

Werk je in de woonkamer, keuken of eetkamer? Dan is het heel erg fijn als je een clean werkoppervlak hebt en voldoende ruimte om je heen.

 • De tafelhoogte is belangrijk t.o.v. de lengte van je romp en een stoel met een goed zitvlak is wel zo comfortabel.
 • Ben je niet in de gelegenheid om een bureaustoel te plaatsen? Zorg dan dat jouw stoel voldoende steun en een goede werkhouding biedt.
 • Werk je in een ruimte met weinig daglicht? Zorg dan dat de verlichting boven je werkplek voldoende is, liefst met helder licht.
 • Voorkom klachten door je beeldscherm op hoogte te plaatsen. Een laptop is niet verstelbaar, dus dan is een losse muis en toetsenbord veel beter voor je ergonomie. Het scherm zet je hoger met een speciale standaard of een stapel boeken.
 • Maak van je huis een inspirerende en comfortabele thuiswerkplek met woonaccessoires. Leg een fijn vloerkleed onder je voeten of omring jezelf met planten.


6 tips die je goed doen:

 • Een telefoongesprek biedt de kans om eens even de benen te strekken.
 • Heb je een videogesprek waarbij je niet per sé aan tafel hoeft te zitten, overweeg dan eens de bank of een fauteuil zodat je even een ander uitzicht en comfort hebt. Afwisseling is key hier.
 • Neem voldoende pauze. Dit is erg belangrijk voor je focus en precisie.
 • Loop het liefst elke 90 minuten even een rondje naar de keuken bijvoorbeeld.
 • Drink voldoende water voor een goede focus, humeur en minder kans op hoofdpijn.
 • Probeer in de pauze even een frisse neus te halen en neem gezinsleden mee naar buiten.


We helpen je graag thuiswerken

Bij Showroommodellen vind je die bijzondere eetkamertafel, de comfortabele stoelen of die prachtige designerbank waar je van droomde en geniet je in no-time van de aankoop.

Twijfel je over een meubelstuk? Plan dan een (virtuele) afspraak in en bezoek via je eigen smartphone of tablet jouw gewenste showroommodel in de mooiste showrooms van Nederland en België.

Filters
Sorteren