Treasures for your home
Vandaag besteld - nog vóór de feestdagen in huis

De koude maanden komen eraan en de feestdagen staan voor de deur. De tijd dat we weer meer binnen zijn. Hét moment dus om de ruimten in je huis nóg gezelliger te maken.
Ga op ontdekkingstocht op showroommodellen.nl en ontdek o.a. sfeervolle verlichting, comfortabele banken om in weg te kruipen, stijlvolle eetkamerstoelen om lang te tafelen en heel veel schatten aan woonaccessoires. Ontworpen door topdesigners als Le CorbusierVerner Panton, Arne Jacobson, Mies van der Rohe en vele meer.

Ga het avontuur aan, start je zoektocht hier en verover de mooiste showroommodellen door te klikken op je gewenste productcategorie:                  
               


             Designmeubels kopen op Showroommodellen.nl

Op showroommodellen vind je niet zomaar designmeubelen. Het zijn échte parels. Van die verstopte schatten en pronkstukken waar je al
een tijdje naar op zoek bent. Stuk voor stuk unieke en bijzondere meubels van topmerken en designers. En altijd voor een betaalbare prijs én direct leverbaar.


Waarom showroommodellen?

Met meer dan 200 internationale topmerken zijn we dé design outlet voor meubels, verlichting
en woonaccessoires. Zonder lange levertijden en altijd met korting tot wel 70%.


Designmeubelen vinden - Start je zoektocht hier

Begin direct met zoeken naar je nieuwe designmeubel. Bij Showroommodellen.nl ontdek je echte schatten voor elke ruimte in je huis of kantoor. Schat gevonden? Dan hoef je niet lang te wachten voordat je kunt genieten, want je hebt binnen enkele dagen je treasures in huis.


Wie is Showroommodellen.nl?

We vertellen graag meer over wie we zijn. Heb je een vraag, of ben je op zoek naar jouw showroommodel maar kun je het niet vinden? We helpen je graag! Bekijk onze serviceUSP's of vul ons contactformulier in. Filters
Sorteren