Dienstverlening gedurende CovidOok Showroommodellen ontkomt niet aan een beperkte(re) dienstverlening vanwege de huidige Covid-19 maatregelen.

We hebben de huidige aanpassingen die gelden gedurende deze periode voor je op een rij gezet:Plan je bezichtiging

Sinds 28 april 2021 zijn de showrooms van onze verkooppartners weer open zonder afspraak. Daarnaast kun je nog steeds een afspraak maken om een showroommodel van dichtbij te bekijken. Dat betekent dat je naast onze vrijblijvende video-bezichtiging ook de mogelijkheid hebt om op een verantwoorde manier je nieuwe meubelstuk in het echt te ervaren, voordat je besluit over te gaan tot aankoop. Beide bezichtigingsmogelijkheden kun je inplannen door op de productpagina te klikken op “Plan bezichtiging”. Je ontvang dan verdere informatie rondom de gekozen optie van bezichtiging.

Meer info >>Bestellen

Het bestellen van een Showroommodel kan gewoon. Wij zorgen ervoor dat de bestelling bij onze verkooppartner terechtkomt en zij zorgen voor een correcte Covid-proof afhandeling.Bezorging & Ophalen

Bestelde Showroommodellen kunnen en mogen uitgeleverd worden. De bezorgers van onze verkooppartners leveren het showroommodel volgens de richtlijnen van het RIVM.

Daarnaast is het belangrijk dat ze de ruimte krijgen om je showroommodel veilig te leveren. Mochten er gezondheidsklachten zijn op de dag dat de bezorgers leveren, dan zal de afspraak verplaatst worden. Laat het dan ook de verkooppartner weten zodat we het showroommodel veilig kunnen leveren.

Wil je jouw bestelde Showroommodel ophalen bij de verkooplocatie van onze verkooppartner? Dat kan!
Altijd zal onze verkooppartner na aankoop met je overleggen en er wordt een afspraak gemaakt voor een Covid-proof overdracht van het meubelstuk. 

Betaling

Als je een showroommodel online koopt dan doe je een aanbetaling bij het plaatsen van de order. Bij de Covid-proof levering van het showroommodel hoort ook de Covid-proof betaling van het restbedrag. De bezorgers van onze verkooppartners hebben desinfecterende gel en schoonmaakdoekjes om de pinautomaat schoon te maken. Daarnaast houden ze gepast afstand. Dit geldt ook voor het zelf ophalen van een showroommodel. De verkooppartner zal na aankoop met je overleggen en er wordt een afspraak gemaakt voor een Covid-proof overdracht en betaling van het meubelstuk.Levertijd

Onze showroommodellen blijven in 10 werkdagen leverbaar in zowel Nederland & België. 


Montage

Ook tijdens lockdown is het mogelijk om een Showroommodel te laten monteren. De verkooppartner zal na aankoop met jou overleggen en er wordt een afspraak gemaakt voor een Covid-proof levering en montage van het meubelstuk.

 

Staat je vraag er niet bij of heb je andere vragen rondom Showroommodellen? Ga dan naar service of neem contact op met onze klantenservice

Zorg goed voor elkaar. Wij doen er alles aan om jou te blijven voorzien van de beste designer showroommeubelen van Nederland en België.

Filters
Sorteren