Dienstverlening tijdens LockdownOok Showroommodellen ontkomt niet aan een beperkte(re) dienstverlening vanwege de huidige Covid-19 maatregelen.

We hebben de huidige aanpassingen die gelden gedurende de lockdown-periode voor je op een rij gezet:Plan je bezichtiging

Sinds 3 maart 2021 is het gelukkig weer mogelijk om een fysiek bezoek te brengen aan de Showroom. Dit nadat je een afspraak hebt gemaakt op onze website. Dat betekent dus dat je, naast onze vrijblijvende video-bezichtiging, nu ook de mogelijkheid hebt om een fysieke afspraak te maken in de showroom van onze verkooppartners. Beide bezichtigingsmogelijkheden kun je inplannen door op de productpagina te klikken op “Plan bezichtiging”. Je ontvang dan verdere informatie rondom de gekozen bezichtigingsoptie.

Meer info >>Bestellen

Het bestellen van een Showroommodel kan gewoon doorgaan, ook tijdens lockdown. Wij zorgen ervoor dat de bestelling bij onze verkooppartner terechtkomt en zij zorgen voor een correcte Covid-proof afhandeling.Bezorging & Ophalen

Bestelde Showroommodellen kunnen en mogen tijdens lockdown uitgeleverd worden. De bezorgers van onze verkooppartners leveren het showroommodel volgens de richtlijnen van het RIVM.

Daarnaast is het belangrijk dat ze de ruimte krijgen om je showroommodel veilig te leveren. Mochten er gezondheidsklachten zijn op de dag dat de bezorgers leveren, dan zal de afspraak verplaatst worden. Laat het dan ook de verkooppartner weten zodat we het showroommodel veilig kunnen leveren.

Wil je jouw bestelde Showroommodel tijdens Lockdown ophalen bij de verkooplocatie van onze verkooppartner? Dat kan!
Echter, gezien de aangescherpte maatregelen rondom het ophalen van producten kan het zo zijn dat je jouw showroommodel bij enkele verkooppartner niet binnen 10 werkdagen kunt ophalen. Mocht dit het geval zijn dan laat onze partner jou dit weten. 
Altijd zal onze verkooppartner na aankoop met je overleggen en er wordt een afspraak gemaakt voor een Covid-proof overdracht van het meubelstuk. Toch liever na de lockdown het meubel ophalen? Ook dat is mogelijk. Geef je wensen aan.


Betaling

Als je een showroommodel online koopt dan doe je een aanbetaling bij het plaatsen van de order. Bij de Covid-proof levering van het showroommodel hoort ook de Covid-proof betaling van het restbedrag. De bezorgers van onze verkooppartners hebben desinfecterende gel en schoonmaakdoekjes om de pinautomaat schoon te maken. Daarnaast houden ze gepast afstand. Dit geldt ook voor het zelf ophalen van een showroommodel. De verkooppartner zal na aankoop met je overleggen en er wordt een afspraak gemaakt voor een Covid-proof overdracht en betaling van het meubelstuk.Levertijd

Onze showroommodellen blijven in 10 werkdagen leverbaar in zowel Nederland & België. Mocht je het niet wenselijk vinden dat de bezorging plaatsvindt tijdens lockdown? Het is ook mogelijk het aangeschafte showroommodel pas na lockdown te leveren. Doe dit in overleg met de verkooppartner.


Montage

Ook tijdens lockdown is het mogelijk om een Showroommodel te laten monteren. De verkooppartner zal na aankoop met jou overleggen en er wordt een afspraak gemaakt voor een Covid-proof levering en montage van het meubelstuk.

 

Staat je vraag er niet bij of heb je andere vragen rondom Showroommodellen? Ga dan naar service of neem contact op met onze klantenservice

Zorg goed voor elkaar. Wij doen er alles aan om jou te blijven voorzien van de beste designer showroommeubelen van Nederland en België.

Filters
Sorteren