Bekijk ook:

Zakelijke partners worden?

Welkom bij showroommodellen.nl, de website waar de consument gemakkelijk tegelijk kan zoeken naar een showroommodel van alle aangemelde winkels. Meldt u vandaag dus nog aan en wij zetten uw showroommodellen op onze website. Maak het de consument gemakkelijk, één website met alle showroommodellen.

Hoe werkt het?

U kunt bij ons al uw showroommodellen op de website laten plaatsen. Ons team werkt iedere werkdag van 9:00 tot 17:30 uur de webshop bij. Zij plaatsen voor u uw showroommodellen. Het enige wat u hoeft te doen is de beelden en teksten per mail versturen of nog makkelijker, al uw showroommodellen tegelijk via een feed aanleveren.

Uw showroommodel zal direct onder de juiste categorie geplaatst worden met de informatie van het model en uw contactgegevens.

Is uw showroommodel verkocht? Wij zullen dat direct op de website kenbaar maken. U kunt zelf kiezen of de consument het showroommodel direct kan afrekenen of dat ze het via de telefoon of email kunnen bestellen. Kiest u voor direct afrekenen? Dan betaalt de consument ons het bedrag. Dit bedrag zal dan weer naar u overgemaakt worden.

Wat kost het?

U kunt bij ons een abonnement afnemen. Een abonnement bestaat uit credits. Voor elke credit kunt u één showroommodel op de website plaatsen. De credit vervalt als het specifieke showroommodel verkocht is of als dit model er een jaar op staat.

Prijzen excl. btw:

  • 20 credits: (minimale afname) € 22,00 per credit.

Als de credits uit dit pakket op zijn kunt u of een nieuw abonnement afnemen of een losse credit. De losse prijs per extra credit in combinatie met deze abonnementsvorm is € 20,00.

  • 40 credits: € 19,00 per credit.

Als de credits uit dit pakket op zijn kunt u of een nieuw abonnement afnemen of een losse credit. De losse prijs per extra credit in combinatie met deze abonnementsvorm is € 17,50.

  • 60 credits: € 16,00 per credit.

Als de credits uit dit pakket op zijn kunt u of een nieuw abonnement afnemen of een losse credit. De losse prijs per extra credit in combinatie met deze abonnementsvorm is € 15,00.

Bent u geïnteresseerd? Neem geheel vrijblijvend contact op via 035-7726162