Avek

Avek showroommodel: Traditioneel vakmanschap tegen gereduceerde prijzen

Sinds 1927 is Avek, een vooraanstaand Nederlands merk, een pionier in de wereld van slaapcomfort. Met een rijke historie die teruggaat tot bijna een eeuw, combineert Avek traditioneel vakmanschap met moderne innovaties om uitzonderlijk slaapcomfort te bieden. Het motto van Avek is een belangrijk uitgangspunt: Arbeid, Vlijt En Kwaliteit. In de beddenfabriek in Surhuisterveen - Nederland, gaan moderne technieken en ambachtelijke kennis van het beddenvak hand in hand. Die unieke combinatie maken dat de Avek bedden, matrassen en boxsprings zich onderscheiden van vele andere merken in de markt.

Avek boxsprings, bedden & matrassen

Avek heeft een breed scala aan producten, waaronder de innovatieve Avek boxsprings. Deze boxsprings staan bekend om hun duurzaamheid en comfort, en zijn vervaardigd met de beste materialen en oog voor detail.
Naast boxsprings biedt Avek een assortiment aan matrassen met geavanceerde ondersteuning en comfort. Deze Avek matrassen zijn beroemd om hun lange levensduur en ergonomische ontwerp, een resultaat van jarenlange expertise in slaaptechnologie.

Showroommodellen.nl - Jouw plek voor Avek

Je vindt bij ons een uitgebreide selectie van Avek bedden, matrassen en boxsprings. Deze meubels staan in de showroom van onze Nederlandse & Belgische verkooppartners en zijn daar ook te bezichtigen. Profiteer hier van hoge kortingen en een levering binnen 10 dagen.

Avek