LevertijdStaat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice

Hoelang is de levertijd?

Elk showroommodel is direct leverbaar. Na de bestelling word je binnen één werkdag gebeld om een bezorgtijdstip in te plannen, dat jou uitkomt. In principe wordt binnen 10 werkdagen je aankoop, zowel in Nederland en België, bezorgd. Door drukte of het logistieke proces bij onze verkooppartner(s) kan dit soms iets langer duren.

Wil je dat jouw aankoop later geleverd wordt dan binnen 10 werkdagen? Dat kan in overleg met de verkooppartner. Er zijn mogelijkheden om je aankoop voor langere tijd op te slaan.

Voordat je bestelling onderweg is, ontvang je van onze verkooppartner een mail met daarin informatie over de bezorging, zodat je precies weet wanneer je jouw showroommodel kunt verwachten.

Word ik geïnformeerd als levertijden veranderen?

We gaan ervan uit dat dit niet gebeurt. Maar als er een situatie is waardoor er niet op het afgesproken tijdstip bezorgd kan worden, dan word je door onze verkooppartner per e-mail of telefonisch op de hoogte gebracht. We maken dan een nieuwe afspraak.

Kan ik de levering van mijn bestelling uitstellen?

Ja, dat kan. Je kunt jouw bestelling tot 3 maanden na aankoop laten leveren. Neem contact met ons op voor de gewenste leverdatum.