LevertijdStaat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice

Hoelang is de levertijd?

Elk showroommodel is direct leverbaar. Na de bestelling word je binnen één werkdag gebeld om een bezorgtijdstip in te plannen, dat jou uitkomt. Binnen 10 werkdagen wordt je nieuwe aankoop, zowel in Nederland en België, bezorgd.

Wil je dat jouw aankoop later geleverd wordt dan binnen 10 werkdagen? Dat kan in overleg met de verkooppartner. Er zijn mogelijkheden om je aankoop voor langere tijd op te slaan.

Voordat je bestelling onderweg is ontvang je van onze verkooppartner een mail met daarin informatie over de bezorging, zodat je precies weet wanneer je jouw showroommodel kunt verwachten.


Covid-19 // Bezorging
Let op: gezien de aangescherpte maatregelen rondom het ophalen van producten kan het zo zijn dat je jouw showroommodel niet binnen 10 werkdagen kunt ophalen bij onze verkooppartner. Mocht dit het geval zijn dan laat onze partner jou dit weten.

Onze showroommodellen blijven in 10 werkdagen leverbaar in zowel Nederland & België.
Mocht je het niet wenselijk vinden dat de bezorging plaatsvindt tijdens lockdown? Het is ook mogelijk het aangeschafte showroommodel pas na lockdown te leveren. Doe dit in overleg met de verkooppartner.
Word ik geïnformeerd als levertijden veranderen?

We gaan ervan uit dat dit niet gebeurt. Maar als er een calamiteit is waardoor er niet op het afgesproken tijdstip bezorgd kan worden, dan word je door onze verkooppartner per e-mail of telefonisch op de hoogte gebracht. We maken dan een nieuwe afspraak.

Covid-19 // Levering
Onze verkooppartners kunnen, ondanks de vernieuwde maatregelen rondom Covid-19, je bestelde showroommodel blijven leveren. Zowel in Nederland als in België.
Heb je liever dat de levering na lockdown plaatsvindt? Dit is mogelijk! Bespreek dit met de verkooppartner.

Filters
Sorteren