Voordelen van Showroommodellen

Bij Showroommodellen ben je verzekerd van de volgende voordelen:


Groot aanbod

Groot aanbod topmerken

Het aanbod van Showroommodellen is divers, uniek en veranderd voortdurend. Dit komt, omdat onze verkooppartners nieuwe Showroommodellen toevoegen aan het platform of juist, omdat er Showroommodellen verkocht worden. Wat bij ons niet veranderd is het ruime aanbod van topmerken. Met meer dan 200 verschillende topmerken is er altijd wel een Showroommodel dat past bij jouw eisen, wensen en jouw budget. Staat jouw meubel of merk er (nog) niet bij? Neem contact met ons op dan kunnen we altijd onze verkooppartners benaderen om te vragen of zij het gewenste meubelstuk voor de juiste prijs kunnen leveren.


Hoge kortingen

Hoge kortingen

De meubels die je bij Showroommodellen kunt kopen, hebben altijd een scherpe prijs. Deze meubels hebben vaak enige tijd in de Showrooms van onze verkooppartners gestaan, om te dienen als Showroommodel. Wanneer onze verkooppartners hun aanbod vernieuwen, bieden zij hun te vervangen showroommodellen op onze website aan. De aangeboden meubels verkeren dus vaak in nieuwstaat. Een enkeling kan ook gebruikssporen bevatten. De prijs die daarmee samenhangt, is gebaseerd op de staat waarin het meubel verkeert.Direct beschikbaar

Direct leverbaar

Het grote voordeel van Showroommodellen is dat er geen productietijd meer benodigd is, het meubelstuk is namelijk al beschikbaar! Dit betekent dat het snel (binnen 10 werkdagen) bij jou in thuis of op kantoor kan staan. Je bent dus snel(ler) voorzien van die unieke aanvulling voor jouw ruimte.

Filters
Sorteren