Voordelen

CBW_Showroommodellen

Kopersbescherming

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten transparantie, zekerheid en vertrouwen ervaren bij de aankoop van meubelen van topmerken. Daarom hebben we ervoor gekozen om ons te laten erkennen door de brancheorganisatie InRetail. Met deze CBW-erkenning kunnen wij jou als klant, nóg beter beschermen. Bijvoorbeeld met extra garanties na de aankoop, een nette aanbetalingsregeling en een onpartijdige klachtafhandeling.


Groot aanbod

Groot aanbod topmerken

Bij Showroommodellen.nl vind je een uniek en gevarieerd aanbod dat voortdurend verandert. Onze, meer dan 120 verschillende Nederlandse & Belgische verkooppartners, voegen regelmatig nieuwe showroommodellen toe aan ons platform en verkopen er ook weer. Maar één ding verandert niet: ons brede assortiment aan topmerken. Met meer dan 700 verschillende topmerken vind je bij ons altijd een showroommodel dat aan jouw eisen, wensen en budget voldoet. Wil je meer informatie over een specifiek model? Neem dan contact met ons op of maak een bezichtigingsafspraak met onze verkooppartner om het model te bekijken. Staat jouw gewenste meubel of merk er nog niet tussen? Laat het ons weten en samen met onze verkooppartners gaan we op zoek naar jouw droommeubel.


Hoge kortingen

Hoge kortingen

De meubels die je bij Showroommodellen koopt, hebben altijd een scherpe prijs. Deze meubels hebben namelijk een tijdje in de showroom gestaan van onze verkooppartners, als showroommodel. Wanneer onze verkooppartners hun aanbod vernieuwen, bieden zij hun vervangen showroommodellen aan op ons platform. Deze meubels zijn vaak nog in nieuwstaat, sommige kunnen lichte gebruikssporen hebben. De prijs van het meubel is dan veelal ook gebaseerd op de staat waarin het verkeert.


Direct beschikbaar

Direct leverbaar

Een groot voordeel van Showroommodellen is dat het meubelstuk direct leverbaar is, zonder dat er productietijd nodig is. Dit betekent dat het meubelstuk al beschikbaar is en binnen 10 werkdagen bij jou thuis of op kantoor geleverd kan worden, zowel in Nederland als in België. Zo ben je snel voorzien van een uniek meubelstuk dat jouw ruimte helemaal af maakt.


Kiyoh keurmerk

9+ op reviewplatform Kiyoh

Bij Showroommodellen staat de klanttevredenheid hoog in het vaandel. Elke dag streven wij ernaar om onze klanten de beste service te bieden en hen te helpen bij het vinden van hun droommeubel. Dat blijkt ook uit onze score van 9+ op het reviewplatform Kiyoh. We zijn trots op deze score en blijven ons inzetten om de klantervaring te verbeteren.