Partner worden?

Woontrends volgen elkaar snel op en showroommodellen staan daarom steeds korter in je showroom. Ons platform biedt een grote afzetmarkt met potentiële klanten voor jouw showroommodellen van topniveau. De consument oriënteert zich steeds meer online en is prijsbewust, dus benut de mogelijkheden van een groot online bereik in Nederland en België. Zo ontdekt een nieuwe doelgroep jou. Breid jij je afzetmarkt ook uit? Slim bezig!Gaspard JasparsJa, ik wil partner worden

Zijn jouw showroommodellen een goede aanvulling op ons platform? Mooi, dan maken we graag kennis met je!

Bij Showroommodellen zijn we namelijk altijd op zoek naar topstukken van designermerken.

 

 

 

Ervaringen van verkooppartners

Onze verkooppartners vertellen je graag hoe ze de samenwerking met ons ervaren. Lees hier de recensies van een aantal van onze gewaardeerde verkooppartners:

word partner review Sijben word partner review Berden Groter-in-Wonen word partner AdBouw word partner Hoefsloot word partner Peters Interieurs word partner Warson Meubelen Topliving Eurohome word partner Lettobeds Meubelen Berkvens_Wooncenter word partner review KokReview Van der KleiMeer partners en vestigingen

 

 

 


"Meubels die tijdens onze solden maand zijn blijven staan, worden een paar weken later toch verkocht."

 

Maak ruimte voor nieuwe collecties

Showroommodellen.nl brengt vraag & aanbod samen op ons gebruiksvriendelijke platform. Designliefhebbers die op zoek zijn naar betaalbare designmeubelen kunnen eenvoudig zoeken, vergelijken en kopen. Je bereik wordt groter en je collectie kan eenvoudig meebewegen met de snel veranderende interieurtrends omdat je sneller ruimte maakt voor nieuwe collectie.

 

Dit is wat wij bieden

Showroommodellen.nl biedt een toegankelijk en klantvriendelijk systeem voor het digitaliseren, uploaden en beheren van je productinformatie. Zo zet je binnen no-time je showroommodel in onze digitale showroom. Hierbij mag je ondersteuning verwachten van een gespecialiseerd team dat voor je klaar staat. Dit mag je van ons verwachten >>

 "Het team van Showroommodellen.nl begeleidt en ontzorgt je gedurende het hele proces. Ze denken mee en helpen waar nodig. Hun support is fantastisch."


Onze missie & visie

Missie: Showroommodellen.nl wil dé outlet worden voor showroommeubelen van designermerken in Nederland & België. We geven waardevolle designstukken de kans die ze verdienen om te shinen in een interieur. Technisch werken we aan een nieuwe standaard voor productinformatie binnen de woonbranche.

Visie: Met de outlet voor showroommodellen creëren we een grote markt doordat we topmerken met hoge korting beschikbaar en toegankelijk maken voor veel mensen. Daarnaast komt er ruimte vrij bij retailers en producenten voor nieuwe collecties.

 


Een aantal facts & figures

Ons platform wordt bezocht door consumenten die op zoek zijn naar een kwalitatief designermeubel. Stuk voor stuk krijgen ze via Showroommodellen.nl een inkijk in de mooiste showrooms van Nederland & België met daarin de mooiste showroommodellen.
Onze (potentiele) bezoekers zijn niet alleen afnemers van de designermeubels, ook geven deze (potentiële) klanten ons waardevolle inzichten. Lees onze facts & figures >>

 


 

 

Gaspard JasparsJa, ik wil partner worden

Zijn jouw showroommodellen een goede aanvulling op ons platform? Mooi, dan maken we graag kennis met je!

Bij Showroommodellen zijn we namelijk altijd op zoek naar topstukken van designermerken.