Bezichtigen van meubels


Showroommodellen.nl biedt jou de mogelijkheid om een afspraak te maken direct bij een van onze verkooppartners. In de showroom ervaar je dan het meubelstuk met eigen ogen en je kunt dan mogelijk nog beter bepalen of het gekozen meubelstuk bij jou past. Door vooraf een afspraak te maken, weet je zeker dat het showroommodel nog aanwezig is en de verkoper in de showroom maakt tijd voor jou.

Een bezichtiging kan zowel kan zowel online als offline plaatsvinden.
Woon je verder weg en wil je zeker zijn van je zaak? Dan is een videobezichtiging wellicht een uitkomst!

Afspraak in de winkel

Een vrijblijvende afspraak in de showroom van onze verkooppartner(s) kun je plannen door te klikken op "Plan bezichtiging" bij jouw gewenste showroommodel. Na het invullen van je gegevens, ontvang je een bevestigingsmail met daarin de informatie en adresgegevens waar je het showroommodel fysiek kunt bezichtigen.Videobezichtiging

Een videobezichtiging is een digitale bezichtiging waarbij een moment wordt gekozen waarop zowel de verkoper in de showroom als de geinterresseerde(n) via videobellen met elkaar in contact worden gebracht. De verkoper in de showroom kan dan direct laten zien hoe het showroommodel er in het echt uitziet. Zo bieden wij jou zo goed als mogelijk de "winkelervaring" zonder dat je deur uit hoeft. Tegelijkertijd kun je de vragen die je hebt stellen aan deze specialist. Dit allemaal op een Covid-19 verantwoorde manier.


Na het plannen van je video-bezichtiging via de knop "Plan Bezichtiging", stuurt onze verkooppartner jou een link waardoor je met je eigen telefoon, tablet of computer kunt videobellen.
Op deze manier kun je dus alsnog op je gemak en heel eenvoudig shoppen in de mooiste showrooms van Nederland & België voor jouw nieuwe bank, fauteuil of ander meubelstuk zonder je plek te hoeven verlaten.Hoe kan een video-bezichtiging eruit zien? 


Waar wacht je nog op?


Maak een vrijblijvende afspraak die het beste bij jou past! Dit doe je door op de productpagina van het door jou geselecteerde showroommodel, te klikken op "Plan Bezichtiging". 
Wij wensen je veel plezier met je bezichtiging.


 Naar onze showroommodellenFilters
Sorteren