Beautyrest

Beautyrest

Het was 1925 en Amerikanen kregen meer rust dan ooit tevoren dankzij de toen nieuw uitgevonden Pocketed Coil®. Voor het eerst bood een kenmerkend, in massa geproduceerd bed individuele ondersteuning en bewegingsscheiding. Deze prestatie markeerde de officiële lancering en introductie in de wereld van de Beautyrest®-lijn.

Henry Ford, Thomas Edison, HG Wells en George Bernard Shaw, in hun eigen opzicht alle bewegers en shakers, hadden één ding gemeen: ze konden, net als veel Amerikanen, een slechte nachtrust niet riskeren voor de vooruitgang van morgen. Elk eiste een betere slaap en vond het antwoord met Beautyrest®.

Showroommodellen.nl heeft diverse soorten Beautyrest bedden in het assortiment. Deze staan in de showrooms van onze Nederlandse en Belgische verkooppartners. Je kunt direct een Beautyrest bed kopen, maar je kunt het bed ook eerst voelen en ervaren bij een van onze verkooppartners. Plan dan een bezichtiging via de productpagina. Het grote voordeel is dat het slaapmeubel direct beschikbaar is en dus ook snel in jouw slaapkamer kan staan. Profiteer van de actuele aanbieding en koop een bed, boxspring of matras voor een Beautyrest Outlet prijs!

Beautyrest