Design2Chill

Design2Chill

Reeds 18 jaar is Design2Chill trendsetter op het gebied van 'all-weather' lounge- en tuinmeubelen. zij bieden een ruime collectie van moderne designmeubels gekoppeld aan een uniek maatwerkconcept en gericht op duurzaamheid. In de afgelopen jaren is er veel aandacht en energie besteed aan het ontwikkeling- en productieproces. Als gevolg daarvan zijn de meubels geoptimaliseerd in termen van duurzaamheid en zitcomfort. Dit komt onder andere tot uiting in hun innovatieve afwaterings- en ventilatiesysteem, de combinatie van 'quick-dry foam' en koud schuim en het gebruik van de hoogste kwaliteit stoffen. De speciaal ontwikkelde stoffering is water afstotend en beschermd tegen vuil en vlekken. Design2Chill staat voor exclusief design.

Showroommodellen.nl heeft een ruim aanbod Design2Chill meubels. Deze staan verspreid over diverse Showrooms van onze Nederlandse & Belgische verkooppartners. Je kunt deze meubels daar bezichtigen en ervaren. Ze zijn dus ook direct leverbaar en ook nog eens met een goede aanbieding. Je hoeft dus niet meer naar de Design2Chill Outlet of naar specifieke meubelwinkels. Bij Showroommodellen.nl koop je Design2Chill meubels voor de beste prijs!

Design2Chill
Op dit moment hebben we geen producten van Design2Chill beschikbaar, neem contact op dan gaan we voor je op zoek bij een van onze partners.