Doornebal logo

Doornebal Interieurs uit Lienden zijn de specialist in unieke interieurs waarin luxe, exclusiviteit en trendgevoel elkaar ontmoeten.  Op Showroommodellen.nl vind je een brede collectie van Doornebal producten terug. Dit zijn allen meubels die in de showroom in Lienden terug te vinden zijn. Je kunt ze daar dus ook bekijken (na het maken van een bezichtigingsafspraak via onze website). Bekijk op Showroommodellen.nl banken, fauteuils, stoelen, tafels, bedden en kasten van merken als Bench, Donghia, Gilles Nouailhac, Giorgetti en Poltrona Frau die ook bij Doornebal in de collectie zitten.

Let op, niet alle producten zijn afkomstig vanuit verkooppartner Doornebal. Showroommodellen.nl werkt met veel verschillende verkooppartners. Zie ook "Meerdere verkooppartners".   
Categorieën

Je vindt de meubels van Doornebal terug in de volgende categorieën:

banken
BankenStoelenTafelsKastenBeddenVerlichtingAccessoires


Meerdere verkooppartners

Showroommodellen.nl maakt gebruik van meerdere verkooppartners uit Nederland en België. Houd er dus rekening mee dat maar een gedeelte van het getoonde aanbod uit de Doornebal showroom afkomstig is. Om zeker te weten in welke Showroom een meubelstuk te bezichtigen is, maak je een bezichtigingsafspraak via de productpagina van het gewenste Showroommodel. Je ontvang daarna aanvullende informatie over de verkooppartner en de bezichtigingslocatie.

Vele topmerken

Je vindt bij Showroommodellen.nl een groot aantal topmerken die je ook terugvind in de showroom van Doornebal. Een greep uit de populaire merken:

BenchDonghiaGillesGiorgettiPoltrona Frau
BenchDonghiaGilles NouailhacGiorgettiPoltrona Frau