Fatboy

Fatboy

Fatboy is een meubelmerk dat bekend is geworden door zitzakken in alle kleuren die je je maar kan bedenken. Het leven zit al vol genoeg met dingen die moeten, of die zogenaamd de bedoeling zijn. Vergeet die regels dus, stelt Fatboy. Want als je loslaat hoe het hoort, zie je alleen nog wat er kan. En dan open je een nieuwe wereld. Een wereld waarin iedereen welkom is en waarin je een eigen pad kiest. De verbeelding is daarbij de “baas”. Een prachtige collectie voor binnen én buiten.

Het merk is inmiddels gestart met het produceren en verkopen van andere (zit)meubels zoals banken, stoelen en poefs. Het merk biedt daarnaast nog een rijk assortiment aan decoraties, zoals een Fatboy lamp, (elektrisch) kussen of hangmat. Al met al staat het merk voor een duurzame, kleurrijke en levendige blik op het leven, en dit is zeker te zien in hun producten. Of je nou op zoek bent naar een Fatboy slim, een Fatboy voor buiten, of een Fatboy bank in een welbekende stijl.

 Je koopt je duurzame Fatboy producten in de outlet bij Showroommodellen.nl.

Fatboy
Op dit moment hebben we geen producten van Fatboy beschikbaar, neem contact op dan gaan we voor je op zoek bij een van onze partners.