Svane

Svane

Wat een Svane boxspringbed met IntelliGel onderscheidt van een conventioneel matras, is vooral de onvergelijkbare drukontlasting zodra u gaat liggen. IntelliGel geeft alleen mee op drukpunten en ondersteunt de rest van het lichaam zonder tegendruk uit te oefenen. Zo past een Svane bed zich aan je lichaam aan, ongeacht je gewicht en lichaamsbouw.

Bovendien is de combinatie van materialen en technologieën geoptimaliseerd om actieve ventilatie bij elke beweging te garanderen. Zo lig je altijd droog en goed geklimatiseerd.

Showroommodellen.nl heeft diverse soorten Svane bedden in het assortiment. Deze staan in de showrooms van onze Nederlandse en Belgische verkooppartners. Je kunt direct een Svane bed kopen, maar je kunt het bed ook eerst voelen en ervaren bij een van onze verkooppartners. Plan dan een bezichtiging via de productpagina. Het grote voordeel is dat het slaapmeubel direct beschikbaar is en dus ook snel in jouw slaapkamer kan staan. Profiteer van de actuele aanbieding en koop een bed, boxspring of matras voor een Svane Outlet prijs!

Svane
Op dit moment hebben we geen producten van Svane beschikbaar, neem contact op dan gaan we voor je op zoek bij een van onze partners.