Maak kennis met team Showroommodellen

Bij Showroommodellen.nl werkt een toegewijd team van professionals samen om jou de beste ervaring te bieden. Ieder van ons deelt een passie voor designmeubelen en heeft zijn eigen expertise. Ben je benieuwd naar wie de mensen zijn die jouw designreis mogelijk maken? Leer het team achter Showroommodellen.nl kennen:

  • Customer Service: Ons klantenserviceteam staat altijd paraat om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden tijdens je zoektocht naar het perfecte designstuk.

  • Technologie en Ontwikkeling: Achter de schermen werkt ons technische team aan het verbeteren van je browse- en winkelervaring op onze website.

  • Marketing en Communicatie: Ons marketingteam zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft van onze nieuwste aanbiedingen en ontwikkelingen via verschillende kanalen.

  • Management: Het logistieke team zorgt ervoor dat je showroommodel veilig en snel bij jou wordt bezorgd.

We zijn er trots op dat we als team streven naar het samenbrengen van vraag en aanbod. Zodat iedere designliefhebber op zoek naar betaalbare designmeubelen, eenvoudig online kan vinden wat hij zoekt. Via de mooiste showrooms van Nederland & België.

Wil je meer weten over onze medewerkers en hun expertise? Klik dan op 'Het Team' en ontmoet de mensen achter Showroommodellen.

Ons team


Customer Service Showroommodellen   

   Proces Management

Management ShowroommodellenVragen, tips of advies?

Neem dan contact met ons op.Filters
Sort
display