Weltevree

Weltevree

Weltevree is een Nederlands design merk opgericht in 2007. Zij zijn een fabrikant van eigentijdse duurzame goederen die als doel hebben om jou en jouw omgeving te activeren. Het team ontwikkelt inventieve producten in samenwerking met de beste ontwerpers en uitvinders, zowel gevestigde namen als aanstormend talent. Weltevree is gevestigd in Amersfoort, Nederland.

Showroommodellen.nl heeft diverse soorten Weltervree meubels in het assortiment. Deze staan in de showrooms van onze Nederlandse en Belgische verkooppartners. Je kunt direct een Weltervree meubel kopen, maar je kunt het meubel ook eerst voelen en ervaren bij een van onze verkooppartners. Plan dan een bezichtiging via de productpagina. Het grote voordeel is dat het meubel direct beschikbaar is en dus ook snel in jouw interieur kan staan. Profiteer van de actuele aanbieding en koop een van de meubels voor een Weltevree Outlet prijs!

Weltevree
Op dit moment hebben we geen producten van Weltevree beschikbaar, neem contact op dan gaan we voor je op zoek bij een van onze partners.