Video-bezichtiging tijdens lockdown


Op dit moment (tijdens lockdown) is het niet mogelijk om een fysiek bezoek te brengen aan de diverse Showrooms van onze Nederlandse verkooppartners*. Dit is natuurlijk vervelend, want soms wil je je nieuwe meubelstuk eerst in het echt zien voordat je besluit over te gaan tot aankoop.


Om jouw toch zo goed als mogelijk de "winkelervaring" te bieden, is het bij Showroommodellen mogelijk om een gratis video-bezichtiging te plannen. Je plant dan een moment in samen met een medewerker van onze verkooppartner die jou vervolgens, door middel van videobellen, kan laten zien hoe het showroommodel er in het echt uitziet. Het biedt je tegelijkertijd de mogelijkheid om de vragen die je hebt, te stellen aan deze specialist. Dit allemaal op een Covid-19 verantwoorde manier.


Hoe kan een video-bezichtiging eruit zien? 


Waar wacht je nog op?

Bij elk product kun je, door te klikken op de knop "Plan een video-bezichtiging", een video-bezichtigingsafspraak maken. Onze verkooppartner(s) stuur jou vervolgens een link waardoor je met je eigen telefoon, tablet of computer kunt videobellen.
Op deze manier kun je dus alsnog op je gemak shoppen in de mooiste showrooms van Nederland voor jouw nieuwe bank, fauteuil of ander meubelstuk, én houd je je netjes aan de regels die op dit moment gelden.


 Naar onze showroommodellen*Onze Belgische verkooppartners hebben tot nu toe wél de mogelijkheid om bezoekers te ontvangen. 

Filters
Sorteren