Opruiming

Leegverkoop

Jouw kans om buitengewone designmeubels te verkrijgen voor ongeëvenaard lage prijzen. Van moderne fauteuils tot elegante eettafels en meer—alles moet weg!

Mis het niet!
Tijdens deze leegverkoop koop je kwalitatieve designmeubels zonder de designer prijstag. 

Actie geldig zolang de voorraad strekt. Wacht niet te lang, want op = op!

leegverkoop

Leegverkoop met nog scherpere prijzen op showroommodellen

Onze Nederlandse en Belgische verkooppartners veranderen regelmatig hun showroom om de bezoekers in hun showroom te verrassen met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van meubels. Dit betekent dat zij hun eerdere inrichting, tegen een scherpe prijs, aanbieden op Showroommodellen.nl. Daar kun jij direct van profiteren. Niet alleen krijg je daarmee direct korting op designmeubels, je meubels zijn ook nog eens direct leverbaar en daarmee snel terug te zien in jouw interieur. 

Outletprijzen, designkwaliteit

Ons nieuw aanbod bestaat uit showroommodellen van topkwaliteit tegen scherpe outlet prijzen. Geniet van de perfecte combinatie van hoogwaardig design en betaalbaarheid. Ontdek een breed scala aan designer topmerken en stijlen in ons nieuw toegevoegde aanbod. Van eigentijds minimalisme tot luxe klassiekers, wij hebben het allemaal. 

Snelle levering

Wij begrijpen dat je niet kunt wachten om je nieuwe meubelstuk in huis te hebben. Onze snelle levering zorgt ervoor dat je snel (meestal binnen 10 dagen) kunt genieten van je aankoop.

Beslis snel, want op=op!

Er is altijd veel vraag naar meubels die scherp geprijsd zijn, dus wacht niet lang met je beslissing. Voor je het weet gaat dat mooi en exclusieve designmeubel aan je neus voorbij, want Weg=Pech...!