Opruiming

Ontdek onze Final Sale


De meubels in deze categorie moeten snel een nieuwe plek krijgen.
Daarom tijdelijk, nog eens 10% extra korting op een selectie van ons aanbod.
Deze producten worden veelal ook nog eens gratis bij jou thuisbezorgd.

Profiteer dus direct en sla je slag, want weg is pech...!

Final Sale 

Uitverkoop met nog scherpere prijzen op showroommodellen

Onze Nederlandse en Belgische verkooppartners veranderen regelmatig hun showroom om de bezoekers in hun showroom te verrassen met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van meubels. Dit betekent dat zij hun eerdere inrichting, tegen een scherpe prijs, aanbieden op Showroommodellen.nl. Daar kun jij direct van profiteren. Niet alleen krijg je daarmee direct korting op designmeubels, je meubels zijn ook nog eens direct leverbaar en daarmee snel terug te zien in jouw interieur. 

Outletprijzen, designkwaliteit

Ons nieuw aanbod bestaat uit showroommodellen van topkwaliteit tegen scherpe outlet prijzen. Geniet van de perfecte combinatie van hoogwaardig design en betaalbaarheid. Ontdek een breed scala aan designer topmerken en stijlen in ons nieuw toegevoegde aanbod. Van eigentijds minimalisme tot luxe klassiekers, wij hebben het allemaal. 

Snelle levering

Wij begrijpen dat je niet kunt wachten om je nieuwe meubelstuk in huis te hebben. Onze snelle levering zorgt ervoor dat je snel (meestal binnen 10 dagen) kunt genieten van je aankoop.

Beslis snel, want op=op!

Er is altijd veel vraag naar meubels die scherp geprijsd zijn, dus wacht niet lang met je beslissing. Voor je het weet gaat dat mooi en exclusieve designmeubel aan je neus voorbij, want Weg=Pech...! 

Filters
Sort
display