Partner worden?

Showroommodellen partner worden

Slim bezig!

Woontrends volgen elkaar snel op en showroommodellen staan daarom steeds korter in je showroom. Ons platform biedt een grote afzetmarkt met potentiële klanten voor jouw showroommodellen van topniveau. De consument oriënteert zich steeds meer online en is prijsbewust, dus benut de mogelijkheden van een groot online-bereik in Nederland en België. Zo ontdekt een nieuwe doelgroep jou. Breid jij je afzetmarkt ook uit?


Maak ruimte voor nieuwe collecties

Showroommodellen.nl brengt vraag & aanbod samen op ons gebruiksvriendelijke platform. Designliefhebbers die op zoek zijn naar betaalbare designmeubelen kunnen eenvoudig zoeken, vergelijken en kopen. Je bereik wordt groter en je collectie kan eenvoudig meebewegen met de snel veranderende interieurtrends omdat je sneller ruimte maakt voor nieuwe collectie.


Zo houden we het niveau hoog

Je kiest je showroommodellen met zorg uit. En zo gaan wij ook om met de showroommodellen die aangeboden worden op Showroommodellen.nl. We werken alleen met partners die designmeubelen verkopen, aandacht besteden aan de fotografie en een complete set aan productinformatie bieden. Zo is je showroommodel altijd in goed gezelschap. Met andere woorden: wij zijn een outlet die geen afbreuk doet aan het merkimago.


Dit is wat we bieden

Showroommodellen.nl biedt een toegankelijk en klantvriendelijk systeem voor het digitaliseren, uploaden en beheren van je productinformatie. Zo zet je binnen no-time je showroommodel in onze digitale showroom. Hierbij mag je ondersteuning verwachten van een gespecialiseerd team dat voor je klaar staat.


En wat doen wij?

Showroommodellen online plaatsen op ons platform

 • Wij zorgen dat jouw Showroommodellen zo snel mogelijk online komen.
 • Dit kan o.a. door geautomatiseerde aanlevering, middels een Channable koppeling (of via RSS, CSV-import)
 • We onderhouden de productdata via ons eigen partnerportaal (toevoegen nieuwe producten, productdata aanpassen en voorraadmutaties)
 • We helpen jou om jouw productinformatie- en content up-to-date te houden
 • We houden het niveau van het high-end aanbod hoog met onze strenge selectiecriteria voor verkooppartners.

Showroommodellen presenteren aan de juiste doelgroep

 • We genereren een hoog aantal dagelijkse bezoeken via diverse (online) kanalen en je profiteert van onze campagnes als een verlengstuk van je eigen marketing.
 • We bieden diverse functionaliteiten zoals een uitgebreide zoek- en filteroptie om het selectieproces voor bezoekers eenvoudiger te maken. Hierdoor kan een potentiële verkoop sneller verlopen.
 • We zitten nooit stil. We blijven inzichten verzamelen en trends houden we in de gaten op gebied van markt- en gebruiksdata binnen de branche.
 • We werken continu aan de optimalisatie van de website.

Showroommodellen verkopen

 • Wij faciliteren fysieke en digitale video-bezichtigingen die de consumenten een beter beeld geven van het Showroommodel
 • Onze support medewerkers beantwoorden de mogelijke vragen die consumenten kunnen hebben
 • We zorgen voor een correcte afhandeling van de financiële (aan)betalingsstroom
 • Wij zijn CBW-erkend waardoor de consument geen onnodige risico's looptErvaring van verkooppartners

 • Paul Hoefsloot van Hoefsloot Wonen vertelt in deze casestudy over zijn ervaring met Showroommodellen.nl.
 • Kamiel Peters van Peters Interieur uit Baarlo, laat in deze casestudy de meerwaarde zien van de samenwerking met Showroommodellen.nl
 • Gaby van Sloun van Warson Meubelen uit Maasmechelen (BE) verklaart in deze casestudy het succesvolle partnership.

Een aantal facts

Ons platform wordt bezocht door consumenten die op zoek zijn naar een kwalitatief (designer)meubel. Stuk voor stuk krijgen ze via Showroommodellen.nl een inkijk in de mooiste showrooms van Nederland & België met daarin de mooiste showroommodellen. Onze (potentiele)bezoekers kopen niet alleen de designermeubels, ook geven deze (potentiële) bezoekers ons inzichten.
Lees onze facts >>


Onze missie & visie

Visie: Met de outlet voor showroommodellen creëren we een grote markt doordat we topmerken met hoge korting beschikbaar en toegankelijk maken voor veel mensen. Daarnaast komt er ruimte vrij bij retailers en producenten voor nieuwe collecties.

Missie: Showroommodellen.nl wil dé outlet worden voor showroommeubelen van designermerken in Nederland & België. We geven waardevolle designstukken de kans die ze verdienen om te shinen in een interieur. Technisch werken we aan een nieuwe standaard voor productinformatie binnen de woonbranche.


Ja, ik wil partner worden

Denk je dat jouw showroommeubilair een goede aanvulling is aan ons mooie platform? Mooi, we maken graag kennis met je! We zijn bij Showroommodellen namelijk altijd op zoek naar mooie showroommodellen van designermerken.Filters
Sorteren