Partner worden?

Slim bezig!

Woontrends volgen elkaar snel op en showroommodellen staan steeds korter in je showroom. Ons platform biedt een grote afzetmarkt met potentiële klanten voor jouw showroommodellen van topniveau.


Maak ruimte voor nieuwe collecties
Showroommodellen.nl brengt vraag & aanbod samen op ons gebruiksvriendelijke platform. Designliefhebbers die op zoek zijn naar betaalbare designmeubels, kunnen eenvoudig zoeken, vergelijken en kopen. Je bereik wordt groter en je collectie kan makkelijk meebewegen met de snel veranderende interieurtrends.


Strenge eisen. Zo houden we het niveau hoog.
Je kiest je showroommodellen met zorg uit. En zo gaan wij ook om met de showroommodellen die verkocht worden op Showroommodellen.nl. We werken alleen met partners die designmeubels verkopen, aandacht besteden aan de fotografie en de productbeschrijving. Zo is je showroommodel altijd in goed gezelschap. Oftewel: wij zijn een outlet, die geen afbreuk doet aan het merkimago.

Dit is wat we bieden 
Showroommodellen.nl biedt een eenvoudig systeem voor het digitaliseren, uploaden en beheren van je productinformatie. Zo zet je binnen no-time je showroommodel in onze etalage. En wat doen wij? We houden het niveau van het aanbod hoog met onze strenge selectiecriteria voor leveranciers. We combineren een state-of-the-art database met intuïtief design. We genereren een hoog aantal dagelijkse bezoeken en we bieden bezoekers een uitgebreide zoek- en filteroptie. We zitten nooit stil en blijven inzichten verzamelen in markt- en gebruiksdata. 

Ja, ik wil partner worden
Mooi, we maken graag kennis met je! Vul het contactformulier of bel naar +31(06)51069914 en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Filters
Sorteren